Home / De Smederijen in actie

Terug

De Smederijen in actie

Smederijen 2020

Beste Fluitenbergers,

Zoals reeds eerder in de Vleute stond heeft Corona onze plannen flink in de war geschopt. Het enige lichtpuntje is dat er wel budget is en wij toch een planning maken om door te pakken. De initiatiefgroep doet hierdoor ook een dringende oproep om ideeën aan te leveren

Wegens Corona is het niet mogelijk om een verkiezingsavond te houden. Mochten er veel ideeën binnenkomen dat een verkiezing noodzakelijk is, dan wordt er een bijzondere verkiezing gehouden. Hoe dit eruit gaat zien is nog niet bekend. Hier wordt over nagedacht. Mochten de ingeleverde ideeën binnen het budget vallen dan krijgen de indieners persoonlijk bericht. De uitkomst wordt natuurlijk gedeeld in de Vleute en op de website.

De huidige deadline voor het indienen van ideeën is vastgesteld op 15 september. Wilt u een idee inleveren? Maak dan gebruik van onderstaand ideeformulier. Voor het indienen van een idee dient u wel de spelregels in acht te nemen. Deze staan vermeld op het ideeformulier. Ideeën kunnen worden ingeleverd bij de initiatiefgroep. Mocht u hulp nodig hebben of vragen hebben schroom dan niet om één van de leden aan te spreken.

Initiatiefgroep Fluitenberg


/media/tmp/52fb220918a0da17bfcba20f8e1c5b3c.pdf

/media/tmp/6f1a9446af515c8afec535bea55ed631.pdf