Home / Onze nieuwe pachters stellen zich voor

Terug

Onze nieuwe pachters stellen zich voor

Onze nieuwe pachters van het Overschotje stellen zich aan u voor.

"

Zoals sommige van u al wel gehoord hebben (of gezien) mogen wij, Amy en Anet, het stokje overnemen van André en Gea per 1 mei aanstaande. Wij zijn hier erg blij mee en verheugen ons op een gezellige tijd in 't Overschotje! Wij gaan er alles aandoen om het zoveel mogelijk op de 'oude voet' door te zetten. Al zullen er hier en daar vast wel wat veranderingen komen maar altijd met in ons achterhoofd ten gunste van jullie.

En hopelijk ook met jullie, want die zijn wij uiteraard hard nodig. En als we het goed hebben ingeschat is deze hulp er ook zeker van verschillende kanten.

We zullen ons dan ook even aan u voorstellen op papier maar hopen jullie natuurlijk allemaal in het echt te leren kennen!

Anet: Ik ben Anet Guichelaar, ik ben 52 jaar geboren in Hoogeveen en daar woon ik nog steeds. Samen met mijn man Roel en 2 van mijn 6 kinderen. Mijn droom was vroeger om een eigen bruin cafĂ© te runnen en met 't Overschotje zie ik een stukje van die droom uitkomen. Familie is heel belangrijk voor mij, dus jullie zullen vast vaak mijn gezien om mij heen zien, en natuurlijk mijn dochter Amy met wie ik ga samenwerken hier.

Amy: Ik ben Amy Weinans, ik ben 22 jaar en ook ik woon in Hoogeveen, samen met mijn hondje, Bandit. Met mooi weer ga ik graag een stuk wandelen met Bandit of lekker toeren op de motor. Ook vind ik het erg leuk om te koken en hopen wij jullie daar ook van te mogen laten proeven.

Wij zien er naar uit om kennis met jullie te maken en hebben er heel veel zin in!

Met vriendelijke groet,

Anet en Amy Weinans

"